Nina, Liefziek naar Westouter!

Met Nina, Liefziek, onze eerste productie van dit seizoen, zijn we door Opendoek geselecteerd voor het theaterfestival In juli in Westouter. Proficiat!

We spelen op zaterdag, 9 juli om 15u30 in zaal Utendale in Westouter. Vanaf 1 juni kan er worden gereserveerd, via de website van het festival: www.opendoek.be/spotsopwest

Spots op west

“Na twee jaar van alternatieve programma’s mogen we eindelijk terug alles uit de kast halen om er een volwaardige editie van te maken. Alsof dat niet volstaat om er een feestelijke editie van te maken, viert Spots op West dit jaar zijn twintigste verjaardag! Daar halen wij graag extra toeters en bellen voor boven. In het aanbod hebben we familievoorstellingen, improvisaties, muziek, workshops, internationale groepen uit Armenië, Cuba, Nederland en de Verenigde Staten, voorstellingen met een scherp randje, voorstellingen met veel humor, de lach, de traan maar bovenal veel plezier. 

Zet je feestneus op en geniet van de relaxte sfeer van het DorpsOntmoetingsPunt (DOP), van de gezelligheid in en rond de spiegeltent en natuurlijk van het uitstekende theateraanbod op de meest uiteenlopende locaties.”