info@elckerlijc.com

Hofpoort 6, 2300 Turnhout

Parkeren

Tijdens de voorstellingen kan je parkeren In de straten rondom ons theater of op één van de betaalparkings. Alle parkings en parkeerplaatsen met een parkeerautomaat van de stad zijn gratis na 18 uur. Let wel op: parkeerplaatsen op straat zijn beperkt. Hieronder lijsten we de dichtstbijzijnde parkings op.

Parking Le Bon

We hebben met de beheerders van de parking Le Bon – ingang in de Vianenstraat en in de Victoriestraat – op 200 m van de Hofpoort een mooie overeenkomst kunnen maken. De parking zal door onze toeschouwers gebruikt kunnen worden. Aan 2 euro kan je een uitrijticket kopen aan onze kassa.

Parkeren nabij de Hofpoort

Vermijd parkeerstress en kom met de fiets!

Met de fiets in de hand kom je door het ganse land. We weten intussen dat fietsen goed is voor je fysieke gezondheid: Fietsen verbetert je cardiovasculaire gezondheid, vermindert lichaamsvet, versterkt je spieren en verbetert je bloedcirculatie. Bovendien kan je jouw stalen ros heel eenvoudig kwijt in het parkje aan de Hofpoort. Redenen genoeg dus om de auto te laten staan en zo aan je gezondheid én het milieu te denken.