Coronavirus

Tot nader bericht schorten wij al onze toneelactiviteiten op. Van zodra er meer duidelijkheid is, zullen we u onmiddellijk op de hoogte brengen van onze plannen voor volgend seizoen. Met dank voor uw begrip.

Parkeren

Tijdens de voorstellingen kan je parkeren In de straten rondom ons theater of op één van de betaalparkings. Alle parkings en parkeerplaatsen met een parkeerautomaat van de stad zijn gratis na 18 uur. Let wel op: parkeerplaatsen op straat zijn beperkt. Hieronder lijsten we de dichtstbijzijnde parkings op.

Parking Le Bon

We hebben met de beheerders van de parking Le Bon – ingang in de Vianenstraat en in de Victoriestraat – op 200 m van de Hofpoort een mooie overeenkomst kunnen maken. De parking zal door onze toeschouwers gebruikt kunnen worden. Na inlevering van het parkeerticket en betaling van 2 euro aan onze kassa, ontvang je een parkeerticket waarmee je de parking na de voorstelling kan verlaten. 

Deze regeling geldt niet voor de namiddagvoorstellingen. Dan blijft de oude regeling van kracht: op vertoon van een parkeerticket aan de kassa ontvang je een drankbon.

Parkeren nabij de Hofpoort

  • Parking Le Bon (€2,00) - Victoriestraat 41 - (afstand 200m)
  • Parking Carrefour Market (betalend) - Korte Gasthuisstraat 38 - (afstand 230m)
  • Parking Viane (betalend) - Korte Vianenstraat 2 - (afstand 420m)
  • Parking Muylenberg (gratis na 18u) - Druivenstraat 15 - (afstand 355m)
  • Parking Paterstraat (gratis na 18u) - Patersstraat 41 - (afstand 470m)
  • Parking Turnova (betalend) - PJ Brepolsplein 20 - (afstand 550m)
  • Parking Loechtenberg (gratis na 18u) - Heilig Hartstraat - (afstand 720m)
  • Parking Warande (betalend) - (afstand 630m)

Vermijd parkeerstress en kom met de fiets!

Met de fiets in de hand kom je door het ganse land. We weten intussen dat fietsen goed is voor je fysieke gezondheid: Fietsen verbetert je cardiovasculaire gezondheid, vermindert lichaamsvet, versterkt je spieren en verbetert je bloedcirculatie. Bovendien kan je jouw stalen ros heel eenvoudig kwijt in het parkje aan de Hofpoort. Redenen genoeg dus om de auto te laten staan en zo aan je gezondheid én het milieu te denken.