info@elckerlijc.com

Hofpoort 6, 2300 Turnhout

Praktische informatie

De aankondiging van onze producties gebeurt uitsluitend digitaal. Indien je nog niet in ons mailbestand zit, schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. Indien je onze berichten niet langer wilt ontvangen, laat het ons weten.

Ticketprijzen 2022-2023

Tickets en info

Spaar UitPAS-punten

UiTPAS Kempen is een spaar- en voordeelkaart. Je spaart één punt door deel te nemen aan een UiTPASactiviteit. De punten die je spaarde, kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.

Abonnementen

Je abonnementskaarten liggen klaar op de avond van de voorstelling. Als je jouw vaste plaats wil behouden of vanaf dit seizoen een vaste plaats op eenzelfde dag wil, gelieve dit dan bij storting te vermelden. (Voorbeeld: 2 x vast 1ste zaterdag). Als vaste abonnee moet je niet nog eens online boeken. Jouw plaatsen worden automatisch vastgezet voor het volledige seizoen.

Gelieve bij overschrijving abonnement op BE36 0010 5551 3681 van Elckerlijc Turnhout je volledige naam, adres en type abonnement te vermelden (Voorbeeld: voor een storting van 100 euro: vermeld dan 2 x ab. + 1 x reductie). Noteer ook ‘nieuw’ als je voor de eerste keer een abonnement neemt.